تبلیغات در دنباله
جواب‌ها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
 جزییات لینک
آمار سایت
بازدید امروز : 138067
بازدید دیروز : 189581
کل بازدیدها : 84153475
کاربران آنلاین : 7 نفر
مهمانان آنلاین : 205 نفر
کل کاربران : 29337 نفر
جدیدترین کاربر : nmrlove
انجام شد
14
به فیس‌بوک بفرستید  به توییتر بفرستید  ارسال لینک برای دوستان
نه تنها امام جمعه شهر تبریز سالهاست که پروازی بوده و تنها صرف خواندن نماز جمعه آنهم سه هفته در میان با ماشین پروازی از تهران به تبریز سفر می کند هم اکنون معمارزاده استاندار آذربایجان شرقی نیز پروازی بوده و تاکنون وي ، خانواده و فرزندانش حاضر نشده اند در تبریز ساكن شوند و لذا پر اهمیت ترین شهر و نقطه کشور بدون سردار مانده و بصورت صوری بوسیله مدیران پروازی از تهران اداره می گردد. زمانی که محمود احمدی نژاد پس از رسیدن به مقام ریاست جمهوری از وجود مدیران پروازی در دولت انتقاد کرد و از حذف این نوع مدیریت در دولت جدید خبر داد و در یکی از سخنرانیها در سفر به‌ شهرستان‌ بم‌ و در جمع‌ مردم‌ معترض‌ به‌ مدیران‌ پروازی‌ این‌ شهر گفت:« مسوولان‌ گوش‌ بدهند، ما در شهرستان‌ کسی‌ را که‌ در اینجا مسوول‌ باشد اما محل‌ زندگی‌اش‌ در جای‌ دیگر باشد، نمی‌خواهیم‌. مسوولان‌ باید بدانند مردم‌ چه‌ رنجی‌ می‌برند تا تلاش‌ کنند این‌ رنج‌ برطرف‌ شود.» امیدوار شدیم که منبعد مدیر پروازی نخواهیم داشت .
mimodona  mimodona | ارسال شده حدود 4 سال و 1 ماه قبل
  • -2
yakamoz yakamoz حدود 4 سال و 1 ماه قبل گفت :
با سلام و تشکر از لینک خوبتان
باید به عرض برسانم که استاندار قبلی آذربایجان شرقی هم پروازی بود و این به خاطر این است که حاکمان ایران ترجیح می دهند یک آذربایجان فروش ساکن تهران که همیشه سیاستهای تهران در قبال آذربایجان مظلوم را تایید نماید را به سمت استانداری این سرزمین اشغالی منصوب نمایند.استانداری که حتی افتخار ندهد برای مدت کوتاهی خانواده اش را به این شهر چند میلیونی انتقال دهد توگویی تبریز یک روستای دور افتاده است و آقا معلم از ترس نبودن پزشک و امکانات بهداشتی و ... خانواده اش را به آنجا نمی آورد!
  • +3
mimodona mimodona حدود 4 سال و 1 ماه قبل گفت :
به سمت استانداری این سرزمین اشغالی منصوب نمایند.

ممنون به خاطر نظر دادن اما این جمله ات خیلی عجیب غریب بود. در این که همه اقوام در ایران کم و بیش مظلوم هستند شکی نیست اما سرزمین اشغالی کدومه برادر؟
  • +2
farid farid حدود 4 سال و 1 ماه قبل گفت :
آخه ایشون قهرمان تکنفرهء تجزیه طلبی تشریف دارن
  • +2
farid farid حدود 4 سال و 1 ماه قبل گفت :
ممنون به خاطر نظر دادن اما این جمله ات خیلی عجیب غریب بود. در این که همه اقوام در ایران کم و بیش مظلوم هستند شکی نیست اما سرزمین اشغالی کدومه برادر؟

آخه ایشون قهرمان تکنفرهء تجزیه طلبی تشریف دارن
  • 1
  • تمام نظرات
برای نظر دادن وارد اکانت خود شوید