تبلیغات در دنباله
جواب‌ها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
 جزییات لینک
آمار سایت
بازدید امروز : 139735
بازدید دیروز : 189581
کل بازدیدها : 84154309
کاربران آنلاین : 5 نفر
مهمانان آنلاین : 180 نفر
کل کاربران : 29337 نفر
جدیدترین کاربر : nmrlove
انجام شد
40
فارسی نوشته | اجتماعی | noqte.com | صفحه لینک
به فیس‌بوک بفرستید  به توییتر بفرستید  ارسال لینک برای دوستان
امروز یکی از دوستان بدون اطلاع از مونتاژ بودن عکس، آن را به دنباله ارسال کرد و با تحریک احساسات و اعتقادات اعضای دیگر جنجال آفرید. وظیفه خود دانستم که برای ادای دین خود به صداقت در گردش اطلاعات و همچنین جلوگیری از هتک آبروی زنی که پلاکارد را به دست گرفته است، این لینک را ارسال کنم. خواهش می کنم شما نیز به خاطر حفظ حرمت صداقت و راستی این لینک را سبز کنید. چرا که امروز سبز بودن به خاطر مقابله با هژمونی دروغ و فریب در جایگاه ارزشی قرار گرفته است و اگر خود ما از درون دچار آفت دروغ شویم هرگز نخواهیم توانست در مقابل دولت دروغ صف آرایی سبز داشته باشیم.
haashieh  haashieh | ارتقاء : حدود 2 سال و 8 ماه قبل | ارسال : حدود 2 سال و 8 ماه قبل
برچسبهای لینک : صیغه  زن  پلاکارد  فحشا  
  • +2
moulin_rouge moulin_rouge حدود 2 سال و 8 ماه قبل گفت :
چرا همه دارن راجع به پلاکارد این خانوم جر و بحث میکنند
مگه اصل مطلب این نیست که اسلام صیغه یا همون فاحشگی اسلامی را تائید میکنه پس چرا همه گیر دادن به پلاکارد..
مگه همین دولت به مجلس لایحه نداد که چند همسری و صیغه را رایج و روزمره کنه
پس فرقش چیه این خانوم چه پلاکاردی دستش هست





درسته . موضوع اصلی همین است .

اما اگر عکس فتوشاب شده باشد ، به نوعی به خانمی که پلاکارد را در دست گرفته توهین شده است . شاید این خانم با حجاب موافق باشد اما با صیغه مخالف باشد . کلا اگر کار فتوشاب باشد ، یک عمل غیر اخلاقی است .

ولی در اینکه حکومت و اسلام صیغه و حتی هم آغوشی با کنیز را قانونی میداند ، شکی نیست . خود قرآن در چندین ایه هم اغوشی با کنیز و حتی زن اسیر شوهر دار را شرعی میداند .

برای نظر دادن وارد اکانت خود شوید