تیم فوتبال استقلال تهران در پایان وقت قانونی دیدار مرحله یک چهارم نیمه نهایی رقابت های فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور برابر راه آهن به تساوی رضایت داد.
به گزارش خبرنگار مهر، در یکی از دیدارهای باقیمانده از مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاههای کشور، عصر امروز دو تیم فوتبال استقلال و راه آهن برابر هم صف آرایی کردند که در پایان 90 دقیقه قانونی این مسابقه دو تیم به تساوی 2 بر 2 دست یافتند.
برپایه این گزارش، در این دیدار که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، احمد تقوی (12) و مجید نورمحمدی(51) برای راه آهن گلزنی کردند و فرهاد مجیدی (25 و 67) گلهای استقلال را به ثمر رساند.
ضمن اینکه احمد تقوی، ابراهیم کریمیان، رضا نورمحمدی و گئورگ کاسپاروف از تیم فوتبال راه آهن و فرهاد مجیدی و مهرداد پولادی از تیم استقلال از محسن ترکی داور این مسابقه کارت زرد دریافت کردند.
وقت های اضافی این دیدار از دقایقی دیگر در ورزشگاه آزادی تهران آغاز می شود.
amirbord | ارتقاء : حدود 7 ماه قبل | ارسال : حدود 7 ماه قبل
- تا کنون 11 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )