ایران ب ب ب
اسپانيا هزار مستراح در ايران ميسازد .
شركت اسپانيايي «معماران گينجر و بونو» طرح خود براي اجراي طرح ساخت 1000 مجموعه سرويس بهداشتي ظرف 8 ماه را در نشستي با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و مديرعامل شركت توسعه گردشگري تشريح كرد.
شركت اسپانيايي «معماران گينجر و بونو» طرح خود براي اجراي طرح ساخت 1000 مجموعه سرويس بهداشتي ظرف 8 ماه را در نشستي با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و مديرعامل شركت توسعه گردشگري تشريح كرد.
به گزارش فارس، در اين نشست خوزه باياري، مدير بخش خاورميانه اين شركت گفت: ما به عنوان معماران اسپانيايي احساس نزديكي زيادي به ايرانيان داريم چون هزاران سال مسلمانان در اسپانيا زندگي ميكردند.
وي با بيان اينكه 60 معمار در شركت «گينجر و بونو» مشغول به فعاليت هستند، افزود: در اين شركت تيم بينالمللي از معماران ايتاليايي، آلماني، لهستاني، استراليايي و السالوادري مشغول به فعاليت هستند.
مدير بخش خاورميانه شركت «گينجر و بونو» گفت: اين شركت در حال حاضر در آلمان، فرانسه، لهستان، دبي و ايران مشغول به فعاليت است و علاوه بر اسپانيا در كشورهاي لهستان و دبي نيز دفتر دارد.
خوزه باياري با اشاره به ساخت مجتمعهاي بينراهي توسط اين شركت ...
navidi | ارتقاء : حدود 7 ماه قبل | ارسال : حدود 7 ماه قبل
واقعا خیلی مسخره است مستراح نمیتونن درست کنند انوقت میخوان بمب بسازن و دنیا را مدیریت کنند و کارخانه پتروشیمی بسازند ، وای ... وای ... وای... آخه ادم این درد ها را به کی بگه ؟
- تا کنون 22 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )
سنگين ترين چيزي که يک آخوند در عمرش بلند کرده است چيست?
آفتابه
حالا بريد شکايت کنيد.....توهين به مقدسات اسلام
این کامنت توسط SHAYGAN در ۰۵ ارديبهشت ویرایش شد
این کامنت توسط home در ۰۵ ارديبهشت ویرایش شد