آقای رهبر در بهترین فصل شیراز، که فصل و گل و گلابگیری است رفت به فارس و صد البته شیراز. سیمای جمهوری اسلامی در نمایش چاپلوسی ها هر چه هنر داشت به میدان آورد و آنجا که کم آورد از فیلم سفرهای استانی شاه مدد گرفت. پس از رسیدن "اقا" به شیراز چند دختر بچه که تمرینشان داده بودند برنامه ستایش و مجیز گویی را اجرا کردند: ای روح قدسی...ای قدوس.. ای نایب امام زمان...ای کلماتت موزون ....ای تجلی تمام ارمانها....."
میدانم که این صحنه آرائی شاهنشاهی حتی با تمسخر بسیاری از حکومتیان- اعم از روحانی و غیر روحانی- همراه بود، گرچه لب به دندان می گیرند و ناظرند. این شوی تلوزیونی یکی از جلف ترین و زننده ترین شوهایی بود که در سالهای اخیر از تلویزیون پخش شد، اما مهمتر آنست که گویا دستور واحدی برای چنین صحنه سازی ها و خودشیرینی ها صادر شده است، زیرا در سفر به استان یزد هم مشابه همین بازی به نمایش گذاشته شد. از واکنش های رهبر به این چاپلوسی ها و نمایش ها چنین بر می آید که او واقعا باورش شده و بصورت بیمارگونه ای از ان لذت هم می برد. نچه که من از تلویزیون دیدم حتی جلف تر از شوهای شیطان پرستان غرب بود.
Algorithm | ارتقاء : حدود 7 ماه قبل | ارسال : حدود 7 ماه قبل
ای کاش کمی هم به احساسات هزاران شیرازی که به استقبال رهبرشون رفته بودن احترام میگذاشتی
بی انصافی هم حدی داره
مردم شیراز (چه خوب چه بد ، چه بخوایم چه نخوایم) بزرگترین استقبال ممکن رو انجام دادن
مخالفت با این همه احساس هیچ چیز جز بی ارزش کردن خودتون بهمراه نداره
مردم رو بی شعور فرض نکنید
- تا کنون 18 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )
بی انصافی هم حدی داره
مردم شیراز (چه خوب چه بد ، چه بخوایم چه نخوایم) بزرگترین استقبال ممکن رو انجام دادن
مخالفت با این همه احساس هیچ چیز جز بی ارزش کردن خودتون بهمراه نداره
مردم رو بی شعور فرض نکنید
اما فکر کنم شما و "آقا" مردم رو بی شعور فرض کردید