نتیجه اولیه شمارش آرا در انتخابات مقدماتی حزب دموکرات در ایالت کارولینای شمالی آمریکا بیانگر پیروزی باراک اوباما در برابر هیلاری کلینتون است.
شمارش آرا در ایالت ایندیانا همچنان ادامه دارد و خانم کلینتون پیشتاز است.
با این که نزدیک به ۹۰ درصد آرا در ایندیانا شمارش شده است، به خاطر رقابت نزدیک خانم کلینتون و آقای اوباما پیشبینی نتیجه انتخابات مقدماتی حزبی در این ایالت امکانپذیر نیست.
شمارش اولیه آرا بیانگر پیشتازی سناتور کلینتون با ۵۲ درصد آرا است و آقای اوباما ۴۸ درصد آرا را در این ایالت به دست آورده است.
در این حال، باراک اوباما پیش از اعلام رسمی نتیجه انتخابات در ایندیانا، به خانم کلینتون به خاطر پیروزی در این ایالت تبریک گفت.
انتخابات مقدماتی حزبی در این دو ایالت روز سه شنبه در ادامه روند رقابت های تعیین نامزد ریاست جمهوری حزب دموکرات برگزار شد.
پیروزی در ایندیانا برای ادامه حضور هیلاری کلینتون در رقابت های ایالتی برای کسب نامزدی حزب دموکرات ضروری است.
ali.rabb | ارتقاء : حدود 6 ماه قبل | ارسال : حدود 7 ماه قبل
- تا کنون 19 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )