شیخ حسن نصر الله، رهبر گره حزب الله لبنان، پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ماه دولت لبنان را به تلاش برای خلح سلاح اعضای گروهش متهم کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، شيخ حسن نصر الله، رهبر گروه شيعه تحت حمايت ايران عصر پنجشنبه ۱۹ ارديبهشت ماه از طريق ارتباط ويدئويی و در جريان يک کنفرانس خبری اعلام کرد که اين گروه برای دفاع از خود از سلاح استفاده خواهد کرد. او گفت: «ما از سلاح های خود در داخل کشور استفاده نکرده ايم اما از مهماتی که در اختيار داريم برای دفاع از خود استفاده خواهيم کرد.»
شيخ حسن نصر الله گفت که دولت لبنان از تمام خط قرمر ها عبور کرده است و گروهش آماده است «دست همه کسانی را که قصد دارند سلاح های حزب الله را لمس کنند را قطع کند.»
هيئت دولت لبنان، در جلسه سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ماه خود، ميزان جديد حداقل دستمزدها، برچيدن شبکه مخابراتی حزب الله و تغيير وفيق شقير، عضو گروه امل و فرمانده امنيتی فرودگاه بيروت را تصويب کرد.
در همین حال حسن نصرالله اقدام دولت لبنان را اعلان جنگ با گروه حزب الله دانست و تصریح کرد در مقابل اقدام دولت مقاومت خواهد کرد.
حزب الله لبنان این اقدام دولت لبنان را تلاش برای محدود کردن و خلع سلاح نیروهایش برداشت کرده است.
پيش از اين، وليد جنبلاط رييس حزب سوسياليست ترقی خواه دروزی ...
kia.arian | ارتقاء : حدود 6 ماه قبل | ارسال : حدود 6 ماه قبل
- تا کنون 17 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به موضوع "ادامه ناآرامی ها در لبنان" می باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )