جورج بوش رئیس جمهور آمریکا در آستانه سفر به خاورمیانه، ایران را عامل مشکلات و دشوارهای منطقه دانسته است.
وی در مصاحبه با بخش عربی تلویزیون بی بی سی با اشاره به ناآرامی های اخیر در لبنان مشخصا به ارتباط ایران با حزب الله اشاره کرد.
او گفت: "حزب الله بدون ایران هیچ است. ایران مرکز بسیاری از مشکلات در خاورمیانه است، چه در حمایت مالی از حزب الله و حماس، چه در اقدامات این کشور در دمکراسی نوپای عراق."
رئیس جمهور افزود بخش بزرگی از سفر او صرف این خواهد شد که توجه مردم را نه فقط به لبنان بلکه به ایران جلب کند.
وی گفت همه باید به یاد داشته باشند "ایران عامل بسیاری از مشکلات در خاورمیانه است."
جورج بوش تصدیق کرد همه کشورها لزوما با مواضع آمریکا برای فشار بر ایران و سوریه همراه نیستند.
اما وی گفت ایران و سوریه دو مانع عمده بر سر راه صلح و ثبات در خاورمیانه هستند:
"من حقیقتا معتقدم که خاورمیانه جایی است که جهان باید زمان، توجه و تمرکز زیادی صرف آن کند و برای استقرار صلح و کامیابی در این منطقه کمک کند. و وقتی مردم به دقت توجه می کنند نفوذ بی ثبات کننده ایران و سوریه را در می یابند."
ایران و سوریه اتهام های آمریکا را رد کرده و سیاست های این کشور را عامل ناآرامی ها در منطقه می دانند.
آقای بوش ...
hich | ارتقاء : حدود 6 ماه قبل | ارسال : حدود 6 ماه قبل
او گفت: "حزب الله بدون ایران هیچ است. ایران مرکز بسیاری از مشکلات در خاورمیانه است، چه در حمایت مالی از حزب الله و حماس، چه در اقدامات این کشور در دمکراسی نوپای عراق."
- تا کنون 21 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )
این کامنت توسط hich در ۲۴ ارديبهشت ویرایش شد