یکی از دیدنی ترین ایمیل هایی که 2 روز پیش داشتم مربوط میشد به شهر “روتردام” معروف در کشور هلند که دوست عزیزم Chris برام ارسال کرده بودند .(البته نه همه این تصاویر موجود در این پست ).محض اطلاع عرض کنم که ایشون ساکن هلند هستند و یکی از الگو های من در عکاسی. همون طور که میدونید روتردام بزرگترین بندر اروپا و دومین بندر بزرگ جهان است. شهر و بندر روتردام پس از آمستردام دومین شهر بزرگ کشور هلند است و با توکیو به عنوان بزرگترین بندر جهان رقابت میکند.
اما موضوعی که بیشتر در این پست مد نظرم بود پل معروف “اِرازماسبورگ” هستش که بر روی رودخانه نیووه ماس قرار گرفته و دو نیمه شهر روتردام رو به هم وصل نموده .این پل یک پل کابلی هستش که توسط Ben van Berkel ساخته شده . و کار ساخت اون در سال 1996 به پایان رسید و توسط ملکه “بیترکس” در 6 سپتامبر همون سال افتتاح شد . طول این پل به 808 متر و ارتفاع اون 139 متر هست که متعلق به تیر چه اصلی نگهدارنده کابل ها در پل هستش و هزینه ساخت اون 75 میلیون یورو بوده .
قسمت جنوبی این پل برای کشتی هایی ساخته شده که قادر به عبور از زیر پل نیستند و طولش 89 متره .پل “اِرازماسبورگ” بزرگترین و سنگین ترین پل کششی در اروپای شرقی هستش که در نوع خودش بزرگترین صفحه ی رویی رو در جهان داره .
بد نیست مجموعه تصاویری ...
amh_akbari | ارتقاء : حدود 6 ماه قبل | ارسال : حدود 6 ماه قبل
- تا کنون 13 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )