تبلیغات در دنباله
جواب‌ها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
 جزییات لینک
آمار سایت
بازدید امروز : 167321
بازدید دیروز : 200583
کل بازدیدها : 84268394
کاربران آنلاین : 6 نفر
مهمانان آنلاین : 154 نفر
کل کاربران : 29343 نفر
جدیدترین کاربر : ashkan_35
انجام شد
25
به فیس‌بوک بفرستید  به توییتر بفرستید  ارسال لینک برای دوستان
مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای نخستین بار پس از 31 سال هویت فردی را که در پلکان هواپیمای ایرفرانس در فرودگاه مهرآباد را گرفته است فاش کرد. سایت این مرکز گفتگویی را با این شخص فرانسوی منتشر کرده است که می خوانید: در اوّل آبان 1388 دوستی به نام آقای میرغضنفری تلفن زد و گفت: آیا شما از مهمانداری که همراه امام در روز 12 بهمن از پله‌های هواپیما پایین می‌آیند خبر داری؟ گفتم: چطور؟ گفت: ایشان در تهران هستند و سرگردان. خیلی تعجب کردم و گفتم: مشتاقانه منتظر دیدار این عزیز و شما در مرکز اسناد انقلاب هستم. بنابراین در تاریخ 10/8/88 آقای میرغضنفری به همراه ژرژان فابین باتااوش محافظ مخصوص حضرت امام به مرکز تشریف آوردند. البته آقای باتااوش بدون لباس یونیفرم که در 12 بهمن بر تن داشت، آمده بود.
kimya  kimya | ارتقاء : حدود 2 سال و 3 ماه قبل | ارسال : حدود 2 سال و 3 ماه قبل
برچسبهای لینک : ..  
  • +1
Mihan_125 Mihan_125 حدود 2 سال و 3 ماه قبل گفت :
این خبر کذب محض است[url]http://donbaleh.com/link/222152
  • +1
mohamed mohamed حدود 2 سال و 3 ماه قبل گفت :
آقایان به همین سادگی گیر جاسوسان اجنبی افتادند . آخر یکی نبود به این آقایان بگه مگر میشود به پلیس فرانسه اعتماد کرد . با آقای چمران در چه مواردی همکاری داشته ؟ چرا ؟
  • -2
asheghrahbar asheghrahbar حدود 2 سال و 3 ماه قبل گفت :
یاد وخاطره ان امام همام گرامی باد که چگونه 15 سال غم هجرت را تحمل کردند وپیروز مندانه به میهن اسلامی گام نهادند. با خروج دیو فرشته در امد
  • +4
neoeblis neoeblis حدود 2 سال و 3 ماه قبل گفت :
قبلن میگفتند امام زمان با ظاهر مبدل بوده که دست خمینی رو گرفته بود.
  • 1
  • تمام نظرات
برای نظر دادن وارد اکانت خود شوید