جوابها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
آمار سایت
بازدید امروز : 42009 بازدید دیروز : 195503 کل بازدیدها : 84303490 کاربران آنلاین : 1 نفر مهمانان آنلاین : 191 نفر کل کاربران : 29346 نفر جدیدترین کاربر : keyvan1354 انجام شد
|
![]()
|
جوابها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
آمار سایت
بازدید امروز : 42009 بازدید دیروز : 195503 کل بازدیدها : 84303490 کاربران آنلاین : 1 نفر مهمانان آنلاین : 191 نفر کل کاربران : 29346 نفر جدیدترین کاربر : keyvan1354 انجام شد
|
![]()
|
چطور میشه ثابت کرد که مولوی ترک بوده؟ در حالی که تا آخر عمرش حتی تمام دورانی که بین ترک ها زندگی کرد هم ، کلمه ای به ترکی ننوشت؟
درسته ... منم با همه ی حرفاش موافقم. سوال من فقط راجع به مولویه
این قصه سر درازی داره. می ترسم واردش بشیم بحث جدی مقاله رو تحت الشعاع قرار بده.
میدونی مهران؟ این یه درد بزرگه ... ادبیات عظیم فارسی رو کسی نمیتونه انکار کنه. مولوی و .... مال دوره ایند که چندان اجباری در زبان رسمی هیچ سرزمینی نبوده... میگیری چی میگم؟ منظورم اینه که مولوی اجباری در فارسی نوشتن نداشته و مسلما اونقدر استعداد داشته که اگه زبان مادریش ترکی بوده ، به اون زبان هم شاهکار خلق کنه.
این کامنت توسط hich در ۱۱ تير ویرایش شد
اما باز می گم بحث اجبار نیست. مگه اقبال مجبور بوده یا نظامی؟ این ها که به وضوح فارس نبودند؟
یا فارابی مجبور بوده به عربی بنویسه؟ مساله حضور زبان دوم (Second language) با حتا زبان خارجی (Foreign language)گاهی، به هنوان ادبیات غالبه عصره.
این یکی از فاکتورهاست.
این مطلب مسئله ای که باید بیشتر روی اون کار کرد. باعث می شه که اختلاف نژادی و قومی کم شه و پذیرفت که زبانهای مختلف و قومهای مختلف ایرانی می تونن کنار هم زندگی کنن با احترام به هویت قومی هم.
جناب آقای مهران به نظر این حقیر طرز فکر و بیانات شما در رابطه قضیه ترک و فارس بسیار خطرناک تر برای تمامیت ارضی ایران و بسیار مشمئز کننده تر نسبت به نطرات کاربری چون یاکاموز است!
شما دائمن در اینجا با زیرکی مثال زدنی یکی به میخ می زنید و یکی به نعل! دوست عزیز با یک مشت کودک که طرف نیستید! وقتی می پرسم شما جدائی طلبید می گوئید خیر! حالیا که از نظرات شما جدائی طلبانه تر در اینجا ندیده ام! مرد باشید و به آنچه به واقع معتقدید اذعان کنید. کسی با شما کاری ندارد. شما آزادید هر نظری داشته باشید ولی اینکه هی در اینجا زیر پرچم ترکیه سینه بزنید و هر از گاهی ایران ایران کنید راستی اصلن جوانمردانه نیست. هست؟!
شما درخواست گذاشتن پرچم ترکیه را به مدیر دادید. چرا؟! مگر ترکی ایرانی همان ترکی استامبولیست؟! چرا فقط برای ترک های انگشت شمار جدائی طلب قلب فوق دموکراتتان می طپد؟! چرا پرچم ترکمنستان برای ترکمنهای ایران پرچم ارمنستان برای ارامنه ایران
پرچم افغانستان برای افغانهای ایران و و و برای شما اهمیت ندارد و فقط ترکیه مهم شده؟!
گاه و بیگاه به انحائ مختلف میگوئید:حقیقت ماجرا اینه که ترک بودن یا فارس بودن یه شاعر برای شخص من بی اهمیته
ولی با عرض معذرت دروغ می گوئید. شما علنن دارید مولوی را ترک می کنید!!! حجت شما: این قصه سر درازی داره. می ترسم واردش بشیم بحث جدی مقاله رو تحت الشعاع قرار بده
خیــــــر عزیزم! این قصه هیچ سر درازی نداره!! مگر سر نخش آمده باشه در استرالیا خدمت شما که خوشحال می شویم همه با هم استفاده کنیم از این دریای قصه های دراز شما.(قصه دراز دیگرتان هم علامت راک بود که قرار بود تعریف کنید که چگونه از راک موزیک دزدیده شد و رسید به پان ترکها!!!)
لابد اگر من هم کتابی به فارسی در چین چاپ کنم و بمیرم و هزار سال بعد معروف شوم امثال شما در آنزمان می گوئید مهرداد چینی بوده!!!. به هر روی قصد تطویل این نوشته را ندارم و فقط خواهش من از شما اینست اگر آنقدر محافظه کارید که نمی خواهید نیت واقعیتان را فاش کنید لا اقل ملت را ... فرض نکنید. خدا پدر یاکاموز را بیامرزه که لااقل آنچه هست رو فریاد می کنه. پیروز باشید...
این کامنت توسط mehrdad در ۱۲ تير ویرایش شد