خبرنامه امیرکبیر: مدیر کل امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه تربیت معلم تهران اساسی ترین معضل این دانشگاه را نزدیکی خوابگاه های پسرانه و دخترانه به یکدیگر عنوان کرد. سیدرضا زمانی با بیان این مطلب گفت: “دانشجویان دختر و پسر در سنین خاصی وارد دانشگاه می شوند که اگر مسئولان دانشگاه برای ساماندهی اوقات فراغت دانشجویان تدابیر لازم را به کار نبرند دانشگاه ها باید منتظر بروز مشکلات زیادی باشند.”
وی همچنین افزود: “معضلات فرهنگی که ممکن است به علت عدم خوابگاه و یا نزدیکی خوابگاه ها در دانشگاه ها رخ دهد در مدارس هرگز روی نخواهد داد.”
زمانی کمبود خوابگاه های دانشجویی را نیز از معضلات دانشجویان دانسته و با اشاره مشکلات دانشجویان خوابگاهی بیان کرد: “دانشجویان خوابگاهی برخی از زمان ها به علت کمبود خوابگاه مجبور شده اند به جای سه تا چهار نفر شش تا هفت نفر در یک اتاق اقامت داشته باشند.”
وی با بیان این مطلب که دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دانشجویان متاهل نیز با کمبود خوابگاه و فضای لازم مواجه هستند، خاطر نشان کرد: “مسئولان از سویی اقدام به فرهنگ سازی در خصوص ازدواج دانشجویی کرده و از طرف دیگر برای تهیه زیر ساخت آن که حداقل ساخت خوابگاه متاهلی است، کاری انجام نداده اند.”
shahzade | ارتقاء : حدود 4 ماه قبل | ارسال : حدود 4 ماه قبل
- تا کنون 17 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )