دیده بان حقوق بشر از عربستان سعودی خواسته است اقدامات بیشتری برای مقابله با بد رفتاری با خدمتکاران آسیایی در این کشور انجام دهد.
در برخی موارد این بدرفتاری ها به نوعی برده داری تبدیل می شود زیرا کارفرمایان از پرداخت حقوق کارکنان خودداری می کنند، آنها را محبوس می کنند و یا تحت آزارهای فیزیکی و جسمی می دهند.
دیده بان حقوق بشر می گوید برخی خدمتکاران به دلیل اتهام های جعلی نظیر دزدی، روابط نامشروع و یا جادوگری زندانی و یا شلاق زده می شوند.
هزاران تن از خدمتکاران خارجی تاکنون به وزارت امور اجتماعی و یا سفارتخانه های خارجی پناه برده اند.
سخنگوی جامعه ملی حقوق بشر عربستان سعودی این گزارش را ناعادلانه و یک جانبه خوانده است.
در حدود یک و نیم میلیون خدمتکار خارجی در منازل عربستان سعودی مشغول به کار هستند.
بیشتر آنها اتباع کشورهای اندونزی، سری لانکا، فیلیپین، نپال و کشورهای دیگر آسیایی و نیز آفریقایی هستند.
این گزارش که "گویی انسان نیستم: بدرفتاری با خدمتکاران آسیایی در عربستان سعودی" نام دارد تاکید می کند تلاش هایی که برای اصلاح قوانین و شرایط کار انجام شده شامل خدمتکاران نمی شود.
نیشا واریا پژوهشگر ارشد می گوید: "در بهترین موارد زنان مهاجر در عربستان سعودی از شرایط کاری خوب ...
hich | ارتقاء : حدود 4 ماه قبل | ارسال : حدود 4 ماه قبل
- تا کنون 16 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )