از اين پس در بلژيک حسابهای بانکی خوابيده وجود نخواهند داشت زيرا بر اساس قانونی تازه تمامی موجودی اين حسابها به خزانه دولت واريز خواهند شد.
قانون تازه از بانکها می خواهد حسابهای بانکی که در ۵ سال گذشته گردشی نداشته اند را شناسايی نموده و صاحبان آنرا شناسايی کنند. در صورتی که صاحب حساب، نماينده يا وارث آنها پيدا نشد بانکها بايستی اين پولها را به حساب دولت امانت بدهند.
پيش از اين بانکها از اين پولهای بادآورده استفاده می کردند ولی از اين پس دولت روی آنها دست خواهد گذاشت. البته اين پولها بصورت امانت در اختيار دولت هستند و پس از پيدا شدن صاحب آن تمامی پول به آنها باز خواهد گشت.
setareh | ارتقاء : حدود 3 ماه قبل | ارسال : حدود 3 ماه قبل
- تا کنون 16 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )