|
|
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی ) |
| roadrunner - IRANSHAHR - hakhamanesh - feyziyeh - mohammadk - farshidreiki - boveprice - Mahyar - one1 - devprogramnet - hich - mehran - kia.arian - arash1973 - Talieh - Crimsondevil - agriphont - rogerrabit - farangi - SHAYGAN - farhad - |
|
|
|
بازدید امروز : 5469
بازدید دیروز : 44377 کل بازدیدها : 3684018 کاربران آنلاین : 5 نفر مهمانان آنلاین : 23 نفر کل کاربران : 4588 نفر جدیدترین کاربر : vahidcappitan |
2- فرد بنا به مصلحت اندیشی شخصی، فرصت طلبی و بدست آوردن منفعت و سود شخصی که از آن شرایط متصور است فعلا به صورت آتشینی طرفدار و هوادار آن عقیده یا گروه است اما در صورت تغییر شرایط رفتار متفاوتی خواهد داشت که ناشی از اهداف شخصی وی است و نه اهداف آن گروه یا عقیده .
3- یکی از روش هایی که در طول تاریخ برای مقابله با جبهه مقابل به کار می رفته نفوذ به درون آنان با هدف به انحراف کشاندن، تغییر هدف ، ارائه چهره نادرست و در نهایت شکست آنان بوده است.این افراد معمولا با طرفداری افراطی و کاسه داغتر از آش شدن یا به قول فرنگی ها کاتولیک تر از پاپ شدن چه بسا به افراد حقیقی آن گروه هم انگ عدم وفاداری زده و آنها را از گردونه خارج می کنند و باعث می شوند که افراد در رده میانی و پایین تر هم برای اینکه متهم به خیانت یا عدم وفاداری نشوند دنباله رو این افراد نفوذی دو آتشه شوند.
بنابراین طرفداری افراطی چه در خوش بینانه ترین حالت و چه در بدبینانه ترین آن در هر حال دشمنی برای هر اندیشه،گروه و جنبشی است.
موضوع لینک جالبه خصوصا اینکه در همین دنباله خودمون بعضا کسانی رو میبینیم که مصداق همین مواردی که شما معروض کردید میباشند ولی عملا نسبتی میان رفتارشان با سلوک مورد ادعا وجود ندارد
و ضمنا خوشحالم که بعد از مدتها دوباره کامنتهای boveprice عزیز را می بینم
دقیقا . استفاده از روشٍ "دفاع بد خطرناکتر از حمله"