جوابها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
آمار سایت
بازدید امروز : 123165 بازدید دیروز : 195503 کل بازدیدها : 84344068 کاربران آنلاین : 4 نفر مهمانان آنلاین : 178 نفر کل کاربران : 29351 نفر جدیدترین کاربر : technology انجام شد
|
![]()
|
جوابها
جوابی برای این لینک فرستاده نشده
آمار سایت
بازدید امروز : 123165 بازدید دیروز : 195503 کل بازدیدها : 84344068 کاربران آنلاین : 4 نفر مهمانان آنلاین : 178 نفر کل کاربران : 29351 نفر جدیدترین کاربر : technology انجام شد
|
![]()
|
خود را چون عمر سعد به گندم ری بفروشد
مثلا:
در همین قسمت اخیر مسلم به عنوان سمبل شیعه معترض به مردم کوفه می گوید حاکم کوفه باید استعفا بدهد چون مردم "به رای خود" او را از ولایت ساقط کرده اند. دقت کنید: این آیا همان حرف ما نیست که خطاب به آقای خامنه ای می گوییم؟ آنهم از زبان مقدس ترین شخصیت سریال تا این قسمت و نزدیکترین شخصیت به امام معصوم!
واقعیت این است که رسانه های حکومتی حداکثر تلاش خود را برای تصاحب تاریخ می کنند و ما متاسفانه در نهایت تسامح از حداقل ظرفیت های موجود نیز چشم پوشی می کنیم و به جای آن روایتگر تاریخ را متهم می کنیم.
...
با بودجه ی کشور ایران برای تحقیر کشور ایران فیلم می سازند.
درست است. در این سی و یک سال تمام فیلمهای تاریخی که ساخته شده اند به نوعی عرب بوده است. از موضوعات تاریخی غیرعرب حمایت نمی شود و بودجه نمی دهند. حسن نصرالله راست گفته که در ایران عربها حاکم هستند.
در مختارنامه آنقدر فاتح ایران فاتح ایران می کنند که آدم حالش به هم می خورد. خوب تاریخ اعراب همین است. میرباقری قبلا می خواست درباره سلمان فارسی فیلم بسازد که نشد. حالا هم به سراغ یک نیمه ایرانی به نام مختار رفته است. اگر دخالت حاکمیت در تولیدات هنری نبود خیلی راحت تر می توانست کار کند و شاید اصلا سراغ موضوعات عربی نمی رفت.
درود هاشيه جان، يار موافق
من نديدمش و نميونم چيزي بگم ، اما با اين که توانايي هاي ميرباقري رو دوست دارم، اما چسبيده به چيزايي که آقايون دوست دارن و بايد و بايد اون تاريخ نگاري ايشون از فيلتر چند حجه الاسلام رد بشه، و نميشه باور کرد تاريخ درست (دست کم آن که در منابع معتبر هست) رو نشون ما ميدن.
کاش بيضايي بود و از تاريخ مي گفت
من چند قسمت از مختارنامه را دیده ام و می توانم قضاوت خود را از این فیلم داشته باشم.
نخست آنکه زمان پخش فیلم قابل توجه است و بی جهت نیست که این سریال در "دوران افزایش بصیرت" اکران می شود. دوم اینکه در سریال، جناب مختار مقتدر، سپهسالار عرب، از بهر فرونشاندن " آتش فتنه" در شهر مدائن گهگاهی مجبور می شود دست به خشونت بزند که البته امام از آن خبر ندارد! و اگر بفهمد عصبانی می شود! ترویج چند همسری هم که شده نقل و نبات سریالهای ایرانی منجمله مختارنامه.
از این جماعت که چفیه به گردن کوروش میاندازند توقع روایت صادقانه تاریخ خوش خیالی محض است.
مهر فراوون برای آریوبرزن همیشه نازنین