ونزوئلا می گوید قصد دارد یک مانور دریایی مشترک با روسیه در آبهای خود اجرا کند. این مانور مشترک، قرار است در ماه اکتبر آینده برگزار شود.
یک افسر ارشد نیروی دریایی ونزوئلا گفت چهار ناو جنگی روسیه در این مانور مشارکت خواهند داشت.
او گفت در مانور دریایی مشترک ماه اکتبر، از هواپیماهای جنگنده و زیردریایی هم استفاده خواهد شد.
خبرنگاران می گویند انتظار می رود این مانور مشترک، باعث افزایش نگرانی ها در ایالات متحده شود که روابطش با مسکو، به دنبال بحران روسیه و گرجستان، تیره شده است.
هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا، از دشمنان سنتی کاخ سفید محسوب می شود.
آقای چاوز در ماه ژوئیه گذشته، خواهان اتحاد استراتژیک با روسیه، به منظور مقابله با تهدیدهای ایالات متحده شد.
'نخستین' در منطقه
"سالباتوره کاماراتا باستیداس" از مقامات ارشد نیروی دریایی ونزوئلا، روز شنبه (6 سپتامبر) گفت چهار ناو جنگی روسیه و هزار سرباز این کشور، در مانور دریایی که از 10 تا 14 نوامبر در آبهای ونزوئلا برگزار خواهد شد، شرکت خواهند داشت.
در بیانیه ای که از سوی آقای باستیداس منتشر شده، آمده است: این مانور اهمیت زیادی دارد، زیرا برای اولین بار (در قاره آمریکا) است که چنین مانوری برگزار خواهد شد.
چاوز خواهان اتحاد استراتژیک روسیه ...
hich | ارتقاء : حدود 2 ماه قبل | ارسال : حدود 2 ماه قبل
- تا کنون 14 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )