به گزارش خبرنگار "ايلنا" علي مطهري نماينده تهران در جمع خبرنگاران پارلماني در خصوص وضعيت وزير کشور گفت: چند روز صبر ميکنيم و اگر دولت اقدام عملي لازم را انجام ندهد نمايندگان استيضاح را پيگيري ميکنند.
وي در پاسخ به اين که چه تعداد از نمايندگان خواستار استيضاح وزير کشور هستند، گفت: حداقل 30 نفر از اصولگرايان خواستار استيضاح علي کردان هستند. //كل پيام// كليك نكنيد!
tirtekene | ارتقاء : حدود 1 ماه قبل | ارسال : حدود 1 ماه قبل
رهبر شوراي نگهبان رو تعيين ميكنه! شوراي نگهبان نامزدها رو تاييد صلاحيت ميكنه! از طرف ديگه رهبر از نظر اينا يعني ولي فقيه و اطاعت از ولي فقيه هم واجب شرعي! خب! حالا پيدا كنيد پرتقال فروش رو!
- تا کنون 19 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )
بدون اجازه علی جونشون هیچ غلطی نمی تونن بکنن
بدون اجازه علی جونشون هیچ غلطی نمی تونن بکنن
حق با آهو هستش.
متاسفانه هنوز مجلس ایران به اون درجه از استقلال نرسیده که بخواد از این
و بنده شدیدا علاقه مند هستم که جمله ی بالایم اشتباه از اب در اید.
این کامنت توسط IRANSHAHR در ۱۴ مهر ویرایش شد
من هم
پیدا شد علی جونه