تبلیغات در دنباله
 جزییات لینک
  • تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند )
  • این لینک مربوط به موضوع "پرتاب کفش به بوش در سفر خداحافظی به عراق" می باشد
  • RSS نظرات این لینک
آمار سایت
بازدید امروز : 89893
بازدید دیروز : 114381
کل بازدیدها : 22416560
کاربران آنلاین : 4 نفر
مهمانان آنلاین : 27 نفر
کل کاربران : 17856 نفر
جدیدترین کاربر : nazgol
انجام شد
24
انگلیسی نوشته | 120 بازدید | بین المللی | antiwar.com | صفحه لینک
به فیس‌بوک بفرستید  به توییتر بفرستید  ارسال لینک برای دوستان
حاصل 000 100 کشته و مجروح از سربازان ایالات متحده
mehran  mehran | ارتقاء : حدود 1 سال و 3 ماه قبل | ارسال : حدود 1 سال و 3 ماه قبل
  • -1
arash59 arash59 حدود 1 سال و 3 ماه قبل گفت :
یک وبلاگ نویس به دوسال و نیم زندان محکوم شد



امیدرضا میرصیافی نویسنده وبلاگ "روزنگار" به اتهام توهین به مسئولان و تبلیغ بر علیه نظام به دو سال و نیم زندان محکوم شد. وی پرونده ای مفتوح در باب توهین به مقدسات نیز دارد.

شعبه 15 دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی صلواتی ، بنابر مواد 500 و 514 قانون مجازات اسلامی امید رضا میرصیافی را به علت تبلیغ علیه نظام به 6 ماه حبس تعزیری و به علت توهین به آیت اله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر نظام، آیت اله خامنه ای به دو سال حبس تعزیری و در مجموع به دو سال و نیم حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت محکوم کرد .

بر اساس همین حکم شعبه پانزده دادگاه انقلاب اسلامی تهران رسیدگی به دیگر اتهام موجود در پرونده یعنی توهین به پیامبر اسلام و مقدسات اسلامی را در صلاحیت خود ندانسته و آنرا به دادگاه کیفری تهران واگذار کرده است.

دادگاه رسیدگی به اتهامات این وبلاگ نویس در تاریخ 12 آبان ماه تشکیل شده بود.

آقای امید رضا میرصیافی در تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال از سوی معاونت امنیت دادسرای انقلاب تهران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق وبلاگ نویسی، توهین به رهبران نظام و توهین به مقدسات اسلامی در منزل خود دستگیر و به بند 209 اوین منتقل و پس از گذشت 41 روز با قرار وثیقه 100 میلیون تومانی با قید وثیقه از زندان آزاد گردیده بود.



فعالان حقوق بشر در ایران
برای نظر دادن وارد اکانت خود شوید