سخنگوی قوه قضاییه روز چهارشنبه اعلام کرد که آیت الله محمود هاشمی شاهرودی به تازگی با صدور بخشنامه ای دستور داده است که از اجرای احكام اعدام در ملاء عام خودداری شود.
علیرضا جمشيدی گفته است: بر اساس بخشنامه نهم بهمن ماه ريیس قوه قضایيه، اجرای احكام اعدام به صورت علنی، «تنها با موافقت ریيس قوه قضایيه و بنابر ضرورت های اجتماعی امكان پذير خواهد بود.»
به گزارش خبرگزاری های ایران، وی افزود: بر اساس بخشنامه مذکور، «انتشار عكس و تصاوير مربوط به اعدام در رسانه ها» نیز ممنوع است.
به گفته سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی، بر اساس مفاد این بخشنامه «نحوه اجرای حکم اعدام و اطلاع رسانی در باره آن نباید به شکلی باشد که جامعه، به ويژه جوانان و نوجوانان، را دچار تنش روانی کند.»
سخنگوی قوه قضایيه مجازات اعدام را در قوانین جمهوری اسلامی مربوط به «جرايمی بسيار محدود» دانست.
همچنین به گفته علیرضا جمشیدی، مأمور نظارت بر اجرای درست اين بخشنامه «دادستان های عمومی و انقلاب هر حوزه قضايی» هستند.
dodar | ارتقاء : حدود 10 ماه قبل | ارسال : حدود 10 ماه قبل
- تا کنون 19 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )