روزنامه "النهار" ( چاپ بیروت ) نوشته است:"ايران خواهان تحقيق واقعی درباره ترور«عماد مغنيه» فرمانده ارشد حزبالله و مشاركت در آن است، شايد به اين دليل كه ميخواهد بداند آيا قاطعيت سوريه همچنان پابرجاست؟ آيا امنيت هم پيمانانش در دمشق و ساير مناطق سوريه محفوظ است؟"
این روزنامه در پایان افزوده است:" ترور مغنيه، نتيجه معامله آمريكايي -سوري و حتي آمريكايي -ايراني و يا مقدمهاي براي چنين معاملهاي بوده است." / ايران انگيزهای براي حمایت از تحقيق درباره پرونده ترور رفيق حريري نخست وزير پيشين لبنان و تشكيل دادگاه بينالمللي برای محاکمه عاملان آن ندارد.
به گزارش روزنامه "النهار" چاپ بیروت، ایران نگران است در صورت برگزاری دادگاه ترور رفیق حریری موقعیت هم پیمانان این کشور در منطقه به خطر بیفتد. این روزنامه تاکید کرده است، حزبالله لبنان نیز مثل ایران، تمايلي به تشكيل این دادگاه ندارد تا از این طرق موقعیت ایران و سوریه را در لبنان همچنان حفظ کند.
Mahi_siah | ارتقاء : حدود 9 ماه قبل | ارسال : حدود 9 ماه قبل
- تا کنون 16 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )