آقاي مزروعي، سخنگوي شوراي نگهبان اعلام کرده که با تاييد صلاحيت هاي اخير، در اکثريت و بلکه تمام حوزه ها امکان رقابت وجود دارد. واقعا اين امکان براي اصلاح طلبان وجود دارد؟
اينکه ايشان رقابت را چه مي دانند براي من نامشخص است؛ اگر منظور از رقابت، حضور تعدادي از افراد باشد، مي توانند چنين ادعايي بکنند. اما اگر رقابت ميان افراد و جناح هاي صاحب فکر و برنامه در انتخابات باشد، چنين رقابتي در اکثريت حوزه ها وجود ندارد و اين روشن است که انتخاباتي که در حال انجام است به معناي واقعي کلمه رقابتي نيست.
در حال حاضر ائتلاف اصلاح طلبان چند کانديدا در کل کشور دارد؟
براساس آنچه که تاکنون اعلام شده، و البته صد در صد رسمي هم نيست حداکثر در شصت حوزه يک رقابت نسبي وجود دارد. يعني نيروهاي شاخص ما حضور ندارند، ولي نيروهايي هستند که مي توان "به هر حال" آنها را اصلاح طلب ناميد.
kia.arian | ارتقاء : حدود 9 ماه قبل | ارسال : حدود 9 ماه قبل
- تا کنون 13 رای مثبت و 0 رای منفی به این لینک داده شده - تا کنون 0 نفر این لینک را در لیست مورد علاقه خود قرار داده ( اند ) - این لینک مربوط به هیچ کدام از موضوعات مورد بحث نمی باشد
موضوع مورد بحث :
کاربرانی که رای داده اند ( سبزها مثبت ،قرمزها منفی )